Reparatii

Putem asigura service si reparatii pentru urmatoarele marci:
DEMAG, COMPAIR, ATLAS COPCO, ROTAIR, INGERSOL RAND, IMMER ELTZE, BOTARINI, HOLMAN
si reparatii CIOCANE PNEUMATICE la marci ca INDEPENDENTA SIBIU (CA 14 si D24) , DEMAG,COMPAIR,ATLAS COPCO, SULLAIR,KRUPP,VISTARINI,PERMON

Reparatii motoare DEUTZ,CUMMINS,PERKINS,YANMAR,ZETOR,SW400,SW680,ANDORIA,

Reparam si  compresoare pentru uz medical cu aer cu si fara ulei, insonorizate, pentru cabinete stomatologice.

ANALIZAREA CAUZELOR UNOR DEFECTE

Din pacate datorita unor manevre gresite se pot produce stricaciuni care pot afecta in grade diferite functionarea si exploatarea utilajului.

Pe baza experientei acumulate in anumite situatii putem identifica cauza si mai ales remedia anumite sricaciuni asa incat utilajul dvs. sa fie repus in stare normala de functionare si mai ales sa nu puna in pericol sanatatea sau viata personalului deservent sau altcuiva.

Prin discutii cu dvs.vom elebora variante de remediere pentru reparatii totale sau partiale si desigur costuri estimative ale acestora.

REPARATII

Rapid si sigur.Competenta in intretinere si reparatii atat la locul utilajului(pe santiere) sau in atelierul nostru echipat corespunzator.

Personal de service bine pregatit cu telefoane disponibile pentru urgentele dvs., va dau garantia ca vom fi prezenti unde va fi nevoie de noi.

LIVRARI DE PIESE DE SCHIMB

Disponibilitate imediata.Stocuri de piese de schimb si consumabile.48 ore timp de livrare pentru majoritatea pieselor. Putem livra piese de schimb si la alte tipuri si marci de utilaje.

Livrari urgente prin curier rapid direct pe sanatier.

Doriti sa cautati ceva in site?

Folositi formularul de mai jos pentru a cauta in site: